Make your own free website on Tripod.com

banner.jpg

Werking edelsteen

Home
Wicca
Soorten Heksen
Cirkelwerk
Sabbats
BiografieŽn
Wiccan Rede
Runen
elfen
B.O.S
Pentagram
Alternatieve geneeskunde
Pagan Bands
boeken
Wallpapers
Links
Mail

Back

bewegingen

Een edelsteen is in onze ogen een dode materie , het adem en beweeg niet , toch is dat niet helemaal waar . Een edelsteen heeft inderdaad geen longen en een hart maar het bezit wel energievelden. Die energievelden bewegen (trillen) constant . Door die bewegingen ontstaan er golflengtes. per steen verschilt de golflengte  dat maakt dan ook gelijk uit wat de werking is van een bepaalde steen.  Wij mensen hebben natuurlijk ook energievelden die ook golflengtes hebben . Door een steen op de blote huid te dragen krijg je een balans tussen die twee golflengtes. Met het dragen van een edelsteen gaat het lichaam het trillingsgetal van de steen ( gedeeltelijk ) overnemen , hier door kan het zieke lichaam zich zelf weer herstellen

hoe_we5.jpg

mens en steen.

Hoe weten we nou eigenlijk welke eigenschap(pen ) bij een edelsteen hoort. Door eeuwen lang ervaringen op te doen met deze stenen. We weten nu dan ook welke steen voor welke kwaal geld . Het wil alleen niet zeggen dat die bepaalde steen meteen werk , wij mensen verschillen van elkaar dus ook onze kwalen. Bij de ene kan het sneller werken dan bij de anderen. voor de steen is het effect van de mens zowel positief als negatief. Als je edelsteentherapie wilt proberen moet je de steen het liefst op de zieke plek dragen en anders op de gewone blote huid dragen.

 

hoe_we3.jpg

De steen helen

Als je ziet dat je steen begint te verkleuren of te barsten is het je aan te raden om een nieuwe te kopen. Om dit te verkomen kunt je de steen om de zoveel tijd laten ontladen . Dit doet je door de edelsteen 24 uur  in een bakje met water te leggen. Daarna kunt je hem waarschijnlijk wel weer gebruiken. Het is haast nooit nodig om meer dan 1 steen te dragen. Het is ook niet slim om verschillende soorten stenen bij elkaar op te bergen , ze kunnen elkaar verstoren.

Back

guest7a.gif
Please sign my gastbook