Make your own free website on Tripod.com

banner.jpg

Edelstenen

Home
Wicca
Soorten Heksen
Cirkelwerk
Sabbats
BiografieŽn
Wiccan Rede
Runen
elfen
B.O.S
Pentagram
Alternatieve geneeskunde
Pagan Bands
boeken
Wallpapers
Links
Mail

Hier vind  je 20 soorten  edelstenen .

Men gelooft dat edelstenen een helende en positieven invloed heeft op het menselijk welzijn.

 

nieuw_3.jpg

 Agaat Brazil : Werkt tegen hoge bloeddruk , sterkt het hart en verbeterd de bloedsomloop , het kalmeert en troost , werkt tegen koorts , pijn en doofheid , het beschermd ook tegen onheil en versterkt de persoonlijkheid en het zelfrespect .

nieuw_4.jpg

Amazoniet : Werkt tegen eczeem , het vermindert onrust en prikkelbaarheid , werkt goed bij stress en spanning , het lost  emotionele problemen op en het maakt rustig.

nieuw_6.jpg

Andes Opaal : Kan worden benut voor gronding door zijn directe werking op het hartchakra. Heeft een rustgevende werking en geeft een gevoel van thuiskomen. Als meditatiesteen werkt de andes opaal zeer ontspannend en heeft een heldere werking op de psyche en versterkt het bewustwordingsproces en een natuurlijke ontwikkeling van de intuitie

nieuw_9.jpg

Apofylliet : opent de hartchakra en versterkt daardoor de onvoorwaarlijke en universele liefde. De steen maakt vrolijk en doorstraalt dit gevoel via lichaam, ziel en geest. Op spiritueel niveau versterkt hij de intuÔtie en helderziendheid, maar zorgt daarbij wel voor een goede verbinding met de aarde. Het is ook een bijzonder krachtige meditatiesteen, die in de diepere lagen van het onderbewustzijn kan doordringen. Apofylliet brengt rust en evenwicht bij diverse psychifylliet stoornissen, depressies en zenuwpijnen.

nieuw_7.jpg

Aquamarijn : Het houdt jeugdig , geeft levensvreugde , het werkt goed voor de slijmvliezen , schildklier , kaak ,het reukvermogen de ogen , het lever , pancreas en de maag, het werkt ook tegen hooikoorts en allergie en tegen voorhoofdholteontsteking , het maakt ook rustig en bevordert de paranormale vermogens.

nieuw_10.jpg

Azuriet : zorgt voor de ontwikkeling van  paranormale vermogens, het is goed voor botziekten (artritis en ruggengraatsverkromming) en goed voor de lever, huid en thymusklier.

nieuw_12.jpg

Barnsteen/Amber : Werkt electriserend (als je over de steen wrijft),werkt tegen angst en problemen ook helpt het bij een  fobie of depressie en zware vermoeidheid, hysterie en astma,werkt tegen reuma en artrose ook infecties en  malaria,werkt goed voor het oor en geneest en beschermt de luchtwegen ook beschermt het tegen negatieve invloeden.

nieuw_14.jpg

Bergkristal: het helpt bij overwinning van angst, tegen aardstralen,werkt ook bij rugpijn en lichamelijke en geestelijke evenwichtsstoornis, werkt bij wagen- en zeeziekte,het stelpt bloeding en diaree,het helpt bij menstruatiestoornis en overgang, depressie,is goed voor het hart, reinigt en geeft energie en helpt bij helder denken.

nieuw_16.jpg

Beryl : werkt tegen leverontsteking,werkt goed voor de keel, kaak en ogen,het werd vroeger veel gebruikt als bescherming voor zeelui en avonturiers.

nieuw_2.jpg

nieuw_1.jpg

Botswana-agaat: het helpt bij de bevalling en het vermindert de pijn, het geeft bescherming aan moeder en kind, het beschermt ook tegen negatieve ervaringen.

nieuw_17.jpg

Calciet (oranje): het geeft warmte, het zorgt voor positiviteit en veiligheid, het helpt bij ziekte,  ook   bij eenzaamheid en verdiet,het versnelt de   genezing        

nieuw_18.jpg

Calciet (groen): het zorgt voor vernieuwing,ook voor bewustwording en het herstelt harmonie en rust.

nieuw_19.jpg

Carneool : het zorgt voor  ondernemingslust en levensmoed, het verstevigt de familiebanden,    het werkt tegen krampen, reuma, koorts, infectie, suikerziekte, zenuwpijn, bloedvergiftiging en een te lage bloeddruk en ook nachtmerries.

nieuw_20.jpg

Chalcedoon: Maakt blijmoedig en bedachtzaam, helpt bij depressie, bloeding, beroerte en vergiftiging,
goed voor de luchtwegen, doet positief denken.

nieuw_21.jpg

Chrysopraas: Maakt praktisch en evenwichtig, normaliseert de bloeddruk, tegen bloeding, goed voor de keel, lever en pancreas, verheldert de geest, sterkt het verstand.

nieuw_22.jpg

Chrysocolla: Maakt vriendelijk, tolerant, nederig, tegen rugpijn, krampen, depressies, menstruatieproblemen, brengt emoties in evenwicht.

nieuw_23.jpg

Citrien: Doet vermoeidheid verdwijnen, sterkt de zenuwen, helpt bij examens, maakt vrolijk.

nieuw_24.jpg

Fluoriet: Verheft de geest, geeft concentratie en sterkt het verstand, goed voor het gebit,
versnelt de genezing bij wonden.

Back

guest7a.gif
Please sign my gastbook